OPDRACHTGEVERS

Jong & Arkel werkt voor verschillende opdrachtgevers, zowel profit als non-profit organisaties. Onderstaand een aantal van onze opdrachtgevers en een uitleg over wat Jong&Arkel voor hen biedt en heeft geboden.


Logo Isala Diaconessenhuis Meppel

 

 

 

Droogbed- en Bekkencentrum
Het Nederlands Droogbedcentrum is een landelijke organisatie voor informatie over, onderzoek naar en behandeling van bedplassen. Het Nederlands Droogbedcentrum valt onder het Incontinetiecentrum Meppel. Jong & Arkel verzorgt een actief dagdeel in deze succesvolle cursus.

Meer informatie over Droogbed- en Bekkencentrum:
www.isala-diaconessenhuis.nl


Logo VIAA Gereformeerde Hogeschool

 

 

 

Gereformeerde Hogeschool
De Gereformeerde Hogeschool is een hogeschool met een uitgesproken karakter. Dat komt doordat ze grote waarde hechten aan kwalitatief goed onderwijs, advies en onderzoek. Ieder jaar verzorgt Jong & Arkel een teamtraining voor zowel de studenten van de PABO als van de SPH. Deze teamtraining vinden plaats in de Belgische Ardennen.

“Tijdens de week in de Ardennen heb ik ontzettend veel geleerd en nog meer dan dat. Ik heb ontdekt dat ik succeservaringen mag op doen!”

Meer informatie over de Gereformeerde Hogeschool:
www.viaa.nl


Logo Stichting Sprank

 

 

Stichting Sprank
Sprank is een organisatie die zorg, begeleiding en ondersteuning biedt aan mensen met verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen.
Op 50 locaties, verspreid over heel Nederland, biedt Sprank zorg aan 450 cliënten. In Zwolle staat het centraal bureau van Sprank.

Meer informatie over de Stichting Sprank:
www.stichtingsprank.nl


Logo Flevoziekenhuis Almere

 

 

 

 

Flevoziekenhuis Almere
“Wij willen zorgen voor een adequate tweedelijns curatieve zorgvoorziening in Almere. Dit met een zorgpakket dat is toegesneden op tenminste 85% van de zorgvraag van de Almeerse bevolking en voor de topklinische zorg is gericht op Zuidelijk Flevoland. Wij benutten de mogelijkheden om tot een sluitende zorgketen te komen optimaal.”

Meer informatie over de het Flevoziekenhuis Almere:
www.flevoziekenhuis.nl


 

Amaryllis Leeuwarden
“Samen doen wat nodig is.” Dat is waar onze organisatie voor staat. Door de inzet van sociale wijkteams brengen wij hulp en ondersteuning dichtbij in de buurt. Het belangrijkste uitgangspunt daarbij is dat we het belang van de bewoner centraal stellen. We nemen de vraag niet uit handen maar stimuleren de zelfredzaamheid van de bewoner en zetten in op samenwerking binnen het sociale netwerk.

Meer informatie over de het Amaryllis Leeuwarden:
www.amaryllisleeuwarden.nl