WIE IS WILLEM

 

Willem de Jong (1964)

Al op jonge leeftijd was ik geboeid door mensen en vooral ook door wat er zich tussen mensen afspeelt. Ook al was dat in het begin van mijn loopbaan in een werkomgeving waar dat allerminst een issue was: het Korps Mariniers.

Die aanhoudende interesse in mensen heeft er toe geleid dat ik de sociale academie ben gaan volgen. Daarna, in 2003 heb ik de 1-jarige (post HBO) vakopleiding trainer met hart en ziel ® afgerond bij KB&K, te Wageningen.

In 2013 sloot ik mijn opleiding tot psychodramaturg af aan de Academie voor Psychodrama en Groepsprocessen, te Arnhem.

In 2016 hoop ik de Learning Circle succesvol af te ronden bij de Nbes, te Sittard

Naast individuele coaching, gericht op persoonlijke effectiviteit en re-integratie, houd ik me bezig met teamcoaching, communicatietrainingen, therapie en begeleiding rond zingevingvraagstukken.